sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet

Onpa taas vierähtänyt tovi jos toinenkin viime päivityksestä! Kaksi kuukautta vissiin päivälleen.

Tässä välissä onkin ehtinyt tapahtumaan jos jotakin. Hyvää ja ihanaa sekä kaikenlaista ei niin ihQua. No niistä sitten myöhemmin...

Trinsessalapsi ehti viettää ensimmäiset syntymäpäivänsä ja mukavaa oli, kiitos siitä jokaiselle mukana olleelle <3 Toiset kummit eivät sitten vaivautuneet paikalle, mutta onneksi Eeva ja  Juha veti homman kotiin kunnialla <3

Turun kv näytelmissäkin pyörähdettiin porukalla, kasvatteja oli kivasti paikalla, Mosku, Dana, Raisa, Zohvi ja Salli. Suuri kiitos omistajilleen, otetaanhan pian uusiksi! Huomasi, että pentujen kanssa oli harjoiteltu, niin hyvin kaikki kakarat käyttäyivät.
No olihan siellä Häjykin debytoimassa, Bea oli ilmoitettuna, mutta jäi Mummelin seuraneidiksi kotiin. Tää ei kehdannut viedä karvatonta koiraa esille. Kasvattien tuloksista kennelin kotisivuilla tarkemmin.

kennel afton stjärn
 

Virallista tapahtunutta,
tänään 30.1.2011 pidettiin yhdistyksen perustamiskokous Nummilan Hillan luona. Asiana niinkin tärkeä ja ajankohtainen kuin eläinsuojeluyhdistys, nyt on perustettu Vakka-Suomen Eläinsuojeluyhdistys.


Toivottavasti yhdistys saadaan pian viralliseksi ja pääsemme pian tosi toimiin eläinten hyväksi!


Jatketaan jälleen paremmalla ajalla ja uusilla tapahtumilla.


C.S.I. Suontaka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti